Välkommen till vår à la carte som vi serverar i restaurangen Mån-Lör. Vi använder lokala råvaror i den utsträckning det går att få tag i och menyn anpassas efter de råvaror som finns under säsongen.

 

 

Förrätt

Löjrom från Junkö Kalix med gräddfil, sotad lök, rågbröd, gravad röding.
115:-
Råbiff med äggcremé, rödbeta, senap, schalottenlök, picklade senapsfrön.
115:-
Svensk Chark och ostar med tillbehör.
145:-

Varmrätt

Burgare med brynt lök, saltgurka, ostcremé, picklad tomat, sallad och handskuren pommes.
185:-
Järnvägshotellets fiskgryta med helgens fångst, havskräfta, tomat, saffran, vitt vin, vitlök.
245:-
Skirt steak med ramslöksmajonnäs, grön sparris, kycklingsky, rotselleripuré
255:-

Dessert

Hallontart med hallon, halloncurd, lakritsmaräng.
110:-
Hembakade småkakor
25:- st
Vitchokladparfait med körsbär, saltrostat bovete, rostad vitchoklad.
110:-