Superior Double Room – Ett vackert sekelskiftsrum. Rummet har rymd med hög takhöjd och stora fönster, mörkläggningsgardiner finns så att du kan sova gott även under den svenska sommaren. Här sover ni i en himmelskt skön kontinentalsäng och går på en mjukheltäckningsmatta. I rummet finns även en liten sitthörna, skrivbord med stol, TV och wifi. Badrummet har dusch och WC. I logipriset ingår alltid vår härliga frukostbuffé. Vissa med dubbelsäng och vissa med twinbed.

Superior Single Room – Ett rymligt rum med en himmelskt skön säng, bekväm sittmöbel, skrivbord med stol, TV och wifi. Dusch/WC. I logipriset ingår alltid vår härliga frukostbuffé.

Superior Double Grandlit – Ett vackert sekelskiftsrum. Rummet har rymd med hög takhöjd och stora fönster, mörkläggningsgardiner finns så att du kan sova gott även under den svenska sommaren. Här sover ni i en himmelskt skön kontinentalsäng, grandlit (160 cm) och går på en mjukheltäckningsmatta. I rummet finns även en liten sitthörna, skrivbord med stol, TV och wifi. Badrummet har dusch och WC. I logipriset ingår alltid vår härliga frukostbuffé.


Premium Double Room – Familjerum
Här finns det plats för hela familjen om man så vill. Två rum i ett, rummen är skilda från varandra med en dörr. Hög takhöjd och stora fönster, mörkläggningsgardiner finns så att du kan sova gott även under den svenska sommaren. Här finns 1 st 180cm säng i sovrummet, golvet är klätt i en mjuk heltäckningsmatta. I det andra rummet finns en bäddsoffa som kan bäddas för en vuxen eller två barn (upp till 12 år), skrivbord med stol, tv och wifi. Badrummet har dusch och WC. Rummen vetter mot järnvägsspåren. I logipriset ingår alltid vår härliga frukostbuffé